Online regisztráció

A konferenciára való jelentkezési szándékot közvetlenül az adatbázisban kérjük bejelenteni.

Részvételi díj, szállásfoglalás, absztraktfeltöltés ezen a felületen keresztül rendezhető. Online regisztrációs felületünkön egy helyen intézheti el az összes konferenciával kapcsolatos megrendelését.

Tanúsított regisztrációs oldalunkon intézheti az átutaláshoz szükséges díjbekérő számláját.

Részvételi díjak:

Részvételi díjak
(Áfás árak)
  Korai díj
2019. január 31-ig

történő befizetéssel
Késői díj
2019. január 31-től

történő befizetéssel
MAROVISZ tag   87.630 Ft 100.330 Ft
Nem MAROVISZ tag   100.330 Ft 113.030 Ft
Napi részvételi díj
MAROVISZ tag
  50.800 Ft
Napi részvételi díj
nem MAROVISZ tag
  57.150 Ft
Kiállítói részvételi díj   50.800 Ft
Kisérői részvételi díj
(nem szakmai részvételi díj)
  36.830 Ft


A MAROVISZ tagságból származó kedvezményt, cégek csak céges számlázási címre, míg magánszemélyek csak magánszemély nevére kiállított számlacímmel vehetik igénybe.

Részvételi díjak tartalmazzák:

 Teljes részvételi díj:

 • tudományos előadások látogatását
 • a konferencia anyagot
 • a kiállítás megtekintését
 • ebédeken, kávészüneteken és a konferencia vacsorákon való részvételt

Napi részvételi díj:

 • aznapi tudományos előadások látogatását
 • a konferencia anyagot
 • a kiállítás megtekintését
 • részvételt az aznap esti rendezvényen, ebéden, kávészüneteken

Kiállítói részvételi díj:

 • ebédeken, kávészüneteken, a konferencia vacsorákon való részvételt (csak stand helyet foglaló kiállító cégek esetében vehető igénybe)
 • nem tartalmazza a tudományos előadások látogatását

Kísérői részvételi díj:

 • ebédeken és a konferencia vacsorákon való részvételt
 • nem tartalmazza a tudományos előadások és kiállítás látogatását (nem szakmai regisztrációs díj)

 

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004

A részvételi- és/vagy szállásdíj befizetése után előlegszámlát küldünk. Az étkezési költséget a végszámlán lábjegyzetben közvetített szolgáltatásként feltüntetjük.

Részvételi feltételek, számlázási rend

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki.

A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a 100,000 Ft-ot meghaladó ÁFÁ-t tartalmazó számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, fogadás, bankett, stb.) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

 

Regisztráció
új felhasználóknak

comodo_ssl_certificate

 

Fizetési- és lemondási feltételek

A konferenciára történő regisztráció után a szervezők postai úton díjbekérő proforma számlát küldenek a költségekről, melynek fizetése átutalással vagy hitelkártyával lehetséges.
Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át.

A részvétel lemondását kizárólag faxon vagy e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2019. február 28-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2019. február 28 után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybevett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.